framsidan 130221
Jag o Zeke

Jag heter Elin Och är en glad tjej från Söderköping.

Hundälskare ut i fingerspätsarna, min första hund vad en Jackrussel tik vid namn Molly finns mer om henne under min ängel.

Jobbar i dagens läge på Sura Magnets och på firtiden just nu tränar jag Zeke

Jag har alltid haft hundar runtomring mig hela mitt liv, mitt stora hund intresse startade med min farbros hund Lillan en tervurens som gjorde allt man bad henne om att en liten flicka som jag var då kunde gå ut med en son stor hund tycket folk var konstigt med Lilla lysnade och följde med snällt hela tiden.

Efter många års tjatande på mamma o pappa så fick jag tillslut en egen hund då kom Hälla in i vårat liv en liten tanig sak som vad jätte lite och vi vist väll inte riktigt vad vi skulle göra med den här stakars lilla hunden, men efter mycket om o men så började jag tränna med henne och gå kurser men dok tyckte inte jag och Hälla lika dant.

Jag hade alltid brömt om agiliyt och det skulle jag köra med henne när jag visade hopp satt hon där och kollade och tyckte att jag bara var dum jag kunde väll hoppa själv, jag traglade o traglade med den stakars lilla hunden men det fick f**n inte hur mycket jag än försökte men vi fick tips får Hällas uppföddare att ta en valpkull på henne och jag vist det var ju kul så det gjorde vi.

Och då föddes min nya stjärna Molly, vi testade allt och jag fick min egna hund tillslut så pappa fick över ta Hälla för hon tyckte inte om mig..

Molly var nog den bästa hunden hon var med över allt och vi tränade och allt men tyvärr så hände det tragiska Molly att hon hade Magin lynfon du kan läsa mer om det under Min Ängel, så efter ett tag var hon tvungen att somna in och mina tankar om Aussie hade redan födds såg en Aussie på en utställning och blev helt kär en stor björn så började läsa på lite om dom och så att det var nog den hunden jag har letat efter, så när Molly sen fick somna så tänkte jag att jag ska inte ha någon hund för vill inte vara med om det här igen men efter några veckor ensamen så började jag kolla lite på valpanonser och då bara på Aussie var i kontakt med många uppföddare får att få veta mer var och hälsa på några för att se om det var den rasen jag skulle ha här nästa.

Och svaret blev JA! så satt och kollade många anonser men ville ha en blue marle med låg svans det var det målet jag hade.

Efter jag inte hade något att göra nyår och inte mådde så bra häller så att jag uppe hos mamma o pappa och surfade runt lite och helt plötsigt så hittade jag en anons med dok var Kenneln på Åland så kollade upp hur man tar in en hund från Finland och mailade uppföddaren.

Dagen efter fick jag ett svar att det fanns en hane med det jag ville ha, helt underbart tänkte jag så efter många mail till uppföddaren så beställde jag Zeke utan att ha sett honom, men det var nog det bästa jag kunde ha gjort.

Så idag är jag en lycklig Aussie ägare som stolt visar upp min fina kille, hoppas vi får många år tillsammans.

Elin    Zeke är helt underbart kunde inte ha fått någon bättre hund.